Skocz do zawartości

serwis24h7 - kto zna?

4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Lestat75

Nowicjusz

• Użytkownik
  • Pip
  • 2 postów

Napisano 20 luty 2012 - 17:44

Witam.

Osttanio na necie pojawila sie ta firma , maja podobno wiele pracy zwlaszcza w holandii.
Bede wdzieczny za opinie na temat wiarygodnosci tej firmy, z gory dziekujac za szczere opinie.
Pozdrawiam kolegow spawaczy.

#2 spoko

Nowicjusz

• Użytkownik
  • Pip
  • 10 postów

Napisano 21 luty 2012 - 01:25

serwis24h7 i ETAT Ship Service Gdynia Michał Hryniewiecki - to to samo.

pozdrawiam

#3 Lestat75

Nowicjusz

• Użytkownik
  • Pip
  • 2 postów

Napisano 21 luty 2012 - 10:40

dzieki za info,Lecz czy w waszej opinii warto dla nich pracowac czy tez nie?
A moze ktos ma oferte dla 2 spawaczy, bede wdzieczny za sugestie, jeden z nich mowi bardzo dobrze po angielski.
Z gory dzieki.

#4 Admin

Aktywny

• Administrator
  • 31 postów

Napisano 25 luty 2012 - 00:29

Usunąłem ostatnie odpowiedzi s24h7 ze względu na niespotykaną ilość linków do stron użytkownika. Forum nie służy do reklamy firm. Żaden z postów nie odpowiadał na pytanie autora tematu. Skorygowałem imię.

#5 sveiser

Nowicjusz

• Użytkownik
  • Pip
  • 1 postów

Napisano 15 marzec 2012 - 18:49

Kiedyś gdy ta "firma"reklamowała się jako ETAT próbowałem z nimi ustalić telefonicznie kilka szczegółów oferty ale dość szybko się zorientowałem że to ściema . Gość w sumie pojęcia nie miał i potrafił mi tylko powiedzieć " tam jest wszystko napisane i jak pan umisz czytać to bedziesz wiedział " ....pozostałem więc ze swymi pytaniami i wrazeniem że facet robi za łapacza dla łapaczy ( zwłaszcza zawsze mile widziana była własna działalność gospodarcza tak by nie mieć problemów z ubezpieczaniem i podatkami )

Na Holandię polecałbym raczej BBL czy HM Serwis .....ale generalnie to najlepiej ofert szukać samemu np. w euresie . Pozdrawiam !!!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych