Witam,
Jestem codziennym użytkownikiem Państwa stony i forum od początku jego dziłalności. Ostatnie zmiany dotyczące forum nie przypadły mi do gustu. Stare było bardziej przejrzyste. Główną wadą nowego jest to, że otwiera się jako nowa karta.
Czy jakoś w ustwieniach moge ustawić sobie stary wygląd strony?
Nowe forum
Rozpoczęty przez ziom, 20 sty 2012 19:07
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 20 styczeń 2012 - 19:07
Napisano 20 styczeń 2012 - 21:19
Witam
Nowe forum to odpowiedź na niekończące się wezwania do zrobienia nowego, lepszego forum.
To, które zainstalowalismy jest podobno najlepsze w Internecie.
Myślę, że w przyszłym tygodniu będzie się pojawiało w ramach strony (nie w nowym oknie) i będzie dopasowane kolorystycznie.
Był już temat odnośnie opini o nowym forum. Wszystkie wskazówki uwzględnilismy i nie widziałem negatywnych sygnałów.
PS. Pozdrowienia dla Pana Rafała.
Nowe forum to odpowiedź na niekończące się wezwania do zrobienia nowego, lepszego forum.
To, które zainstalowalismy jest podobno najlepsze w Internecie.
Myślę, że w przyszłym tygodniu będzie się pojawiało w ramach strony (nie w nowym oknie) i będzie dopasowane kolorystycznie.
Był już temat odnośnie opini o nowym forum. Wszystkie wskazówki uwzględnilismy i nie widziałem negatywnych sygnałów.
PS. Pozdrowienia dla Pana Rafała.
Napisano 21 styczeń 2012 - 13:19
mnie się tam podoba, że forum otwiera się w nowej karcie, sam tak zawsze robiłem.
Napisano 25 styczeń 2012 - 17:03
No super, bardziej przejrzyste, kolory fajne i w końcu można zdjęcia dodawać, to może znacznie ułatwić rozwiązywanie spawalniczych problemów, bo nie ma to jak oko fachowca
Napisano 31 styczeń 2012 - 18:09
Bo nie zamknęliśmy jeszcze porządnie starego forum i nie informowaliśmy o nowym forum specjalnie.
Użytkownicy starej wersji nadal mogą korzystać ze starego forum.
Użytkownicy starej wersji nadal mogą korzystać ze starego forum.
Napisano 01 luty 2012 - 20:33
coś się ruszyło, ponad 100 zarejestrowanych!
Napisano 10 luty 2012 - 22:22
No bo pisanie na forum w końcu ma sens, można się połapać w tematach a nie jak jakieś spamerskie gazeta.pl czy inne gdzie pisze się tylko po to żeby wątki leciały o_O
BTW ADMINI, czemu aktualne tematy sa deflautowo chyba wywalane na koniec listy? Przeciwnie niż na każdym innym forum w internecie;O Wydaje mi się, że w panelu admina spokojnie to zmienicie...
BTW ADMINI, czemu aktualne tematy sa deflautowo chyba wywalane na koniec listy? Przeciwnie niż na każdym innym forum w internecie;O Wydaje mi się, że w panelu admina spokojnie to zmienicie...
Napisano wczoraj, 18:37
Tak, racja. Poprawione. Dzięki Sou. To było tak oczywiste, ze nie zwróciłem na to uwagi.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych